Bericht aan de bevolking

Bericht aan de wereldbevolking!

Onderstaande informatie wordt wereldwijd verspreid door honderden wetenschappelijke, juridische en politieke organisaties, om de mensheid te informeren. Bewijzen voor de genoemde feiten zijn te vinden in de uitvoerige bewijsrapporten op StopWorldControl.com, schrijft gastauteur David Sorensen.

Het World Economic Forum wil uw leven bepalen

De rijksten van de aarde komen samen op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland. De oprichter van het WEF, Klaus Schwab, staat bekend om uitspraken als: ‘Wij bepalen de toekomst’ en ‘Wij infiltreren in regeringen’. Het WEF leidt ‘Young Global Leaders’ op die in regeringen over de hele wereld worden gepositioneerd. De Franse president Macron, de Canadese premier Trudeau en Duitse bondskanselier Merkel zijn Young Global Leaders van het WEF. Ook Nederland en België werken nauw samen met het WEF en dienen hun agenda. Onderdeel van deze agenda is het vervangen van privacy door transparantie. Ze willen dat binnenkort elk detail van uw leven bekend zal zijn: wat u doet, met wie u afspreekt, wat u eet, wat u koopt … Het WEF kondigt aan dat nieuwe technologieën iedereens gedachten, gevoelens en dromen zullen vastleggen in de cloud, waar overheden toegang hebben tot deze intieme gegevens. Om klimaatverandering tegen te gaan wil het WEF alle privébezit afschaffen. U zult alles moeten huren: huizen, auto’s, werkinstrumenten, enz. Het WEF roept op om het zonlicht te blokkeren, door het massaal verspreiden van chemicaliën in de lucht. Het WEF stimuleert de normalisering van pedofilie, terwijl de VN en WGO alle scholen instrueren om reeds in de kleuterklas seksuele technieken te leren aan kleine kinderen, opdat ze zo jong mogelijk met seks beginnen, met mensen van om het even welke leeftijd of geslacht. Hoe absurd deze plannen ook klinken, toch worden ze gepromoot door het WEF, de VN, de EU, de WHO en bedrijven zoals Google en Facebook. Ze zijn onderdeel van de duurzaamheidsdoelen van Agenda 2030 die door regeringen wereldwijd ondersteund worden. Alle bewijzen hiervoor vindt u op StopWorldControl.com.

De Wereldgezondheidsorganisatie wil de wereld regeren

De Wereldgezondheidsorganisatie wordt wettelijk geherstructureerd als een effectieve werelddictatuur, die bindende mandaten kan opleggen aan alle landen, telkens ze een pandemie afkondigen. De WHO is echter een private organisatie, die opereert buiten elk democratisch proces. Eén van de belangrijkste financierders van de WHO is Bill Gates, die geen enkele medische opleiding heeft genoten, maar toch wordt gepromoot als de medische autoriteit over de hele wereld. Als ’s werelds grootste handelaar in vaccins is zijn ‘gezondheidsadvies’ om iedereen voortdurend te injecteren, wat hem miljarden dollars oplevert. De directeur-generaal van de WHO, Tedros Ghebreyesus, heeft evenmin een medische opleiding. Toch dicteren Gates en Tedros alle miljoenen medische deskundigen wereldwijd wat ze wel en niet mogen doen. Artikel 18 van het voorgestelde ‘Pandemie Verdrag’ stelt de WHO in staat om elke informatiebron te sluiten die niet in lijn is met wat zij willen dat de hele mensheid gelooft. Dit betekent het censureren van miljoenen experts op elk gebied. Alleen wat de WHO en Bill Gates zeggen, mag gehoord worden.

Wilt u dat ondemocratische organisaties dictators worden over uw leven en over de hele mensheid? Wilt u dat alle objectieve wetenschappelijke en medische informatie verborgen wordt, zodat u enkel te horen krijgt wat een enkele private instelling wil dat u gelooft? Wilt u gedwongen worden om voor de rest van uw leven gevaarlijke injecties te krijgen, zonder geïnformeerd te zijn over de risico’s? Indien u het niet met deze gang van zaken eens bent, nodigen wij u uit zich zorgvuldig te laten informeren op StopWorldControl.com.

Het nieuws wordt bepaald door investeerders

Veel mensen weten niet dat alle grote nieuwsagentschappen in handen zijn van een kleine groep investeerders, die bepalen wat er in het nieuws gezegd mag worden. Bovendien ‘doneren’ miljardairs zoals Bill Gates en George Soros honderden miljoenen euro’s aan nieuwsorganisaties over de hele wereld, om te bepalen wat ze uitzenden. Udo Ulfkotte, een redacteur bij één van de grootste kranten ter wereld, de Frankfurter Allgemeine Zeitung, die in 148 landen wordt uitgegeven, bekende: “Ik ben al 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen, te verraden en het publiek nooit de waarheid te vertellen. Journalisten wereldwijd worden omgekocht door de CIA, miljardairs en regeringen om het publiek te manipuleren.” ’s Werelds bekendste politieke commentator, Tucker Carlson, zei: “Het nieuws dat je consumeert, is een leugen van de meest verraderlijke soort.” CNN technisch directeur Charlie Chester zei: “Objectief nieuws bestaat niet. Alle nieuwslezers krijgen te horen wat ze moeten zeggen.” Hij bekende dat CNN bewust angst veroorzaakt om hun kijkers te manipuleren, of het nu voor een pandemie is of voor klimaatverandering. In Sms’jes van Matt Hancock, Brits minister voor volksgezondheid, stond te lezen: “We maken iedereen schijtbenauwd!” Het World Economic Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en de Europese Unie, die in handen zijn van dezelfde financiële entiteiten die het nieuws bepalen, roepen regeringen wereldwijd op om alle informatie te censureren die hun verhaal niet volgt. Elk onderzoek dat hun criminele operaties blootlegt, moet worden bestempeld als “complottheorie” of “desinformatie”.

Levensbelangrijke informatie wordt verborgen

Duizenden wetenschappers, artsen en medische organisaties luiden de noodklok omdat miljoenen mensen zijn overleden en honderden miljoenen mensen gehandicapt werden na geïnjecteerd te zijn met de experimentele vaccins voor COVID-19. Gegevens van het Amerikaanse CDC laten zien dat alleen al in de VS anderhalf miljoen mensen last hadden van bijwerkingen, waaronder overlijden, beroerte, hartfalen, hersenaandoeningen, stuiptrekkingen, levensbedreigende allergische reacties, auto-immuunziekten, artritis, miskraam, onvruchtbaarheid, snel optredende spierzwakte, doofheid, blindheid, enz. Wereldwijd is er een explosie van turbo-kanker en plotseling overlijden. Het beroemde Lazarus rapport van Harvard Pilgrim Health Care onthulde dat over het algemeen slechts 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gerapporteerd. Volgens dit onderzoek moet het aantal bijwerkingen en sterfgevallen met een factor 100 worden vermenigvuldigd om de werkelijke prevalentie van ernstige vaccinatieletsels te begrijpen. COVID-19 heeft een overlevingskans van 99,7%, vergelijkbaar met de seizoensgriep, en er zijn veel effectieve medicijnen, zoals hydroxychloroquine, ivermectine, budesonide, chloordioxide en nog veel meer. Deze hebben nauwelijks bijwerkingen, zijn volkomen veilig en overal ter wereld verkrijgbaar. Dat betekent dat er geen vaccin nodig is. De WHO instrueerde regeringen wereldwijd echter om deze medicijnen te verbieden voor de behandeling van corona en elke arts te censureren die erover sprak. Iedereen moest in de waan verkeren dat vaccins het enige antwoord zijn.

Wat is er aan de hand in de wereld?

Waarom worden regeringen gecontroleerd door private instellingen als het WEF en WHO? Waarom wordt levensbelangrijke informatie verborgen? Dit zijn geen ‘complottheorieën’ zoals men beweert, maar feiten die geverifieerd kunnen worden op de internationale website StopWorldControl.com. Wij werken samen met wereldleiders op gebied van wetgeving, wetenschap, medische zorg, journalistiek en politiek. Ons netwerk bestaat uit meer dan duizend organisaties die gezamenlijk de mensheid informeren. Onder hen bevinden zich Nobelprijswinnaars, presidenten en presidentskandidaten, voormalige generaals van het Amerikaanse leger, organisaties van politieagenten en rechercheurs, alsook topfunctionarissen van de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en de Europese Unie. We moedigen elk weldenkend mens aan om zich zorgvuldig te informeren. Bezoek de website StopWorldControl.com. Geef deze flyer ook door aan anderen!

Artikel 19 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: “Iedereen heeft recht om informatie en ideeën te zoeken, te ontvangen en door te geven via alle media en ongeacht grenzen.”

We willen deze flyers zo snel mogelijk verspreiden, voor de overheid er iets tegen kan doen. Dus hoe meer aandacht ervoor, hoe beter, zodat de twee miljoen flyers heel vlug uitgedeeld zijn worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *