Corona: grove misleiding opnieuw bewezen..!!

Corona: grove misleiding!!

Op dinsdag 21 november 2023 werd de persconferentie gestart in het Europees Parlement te Straatsburg inzake de onwettige en misleidende maatregelen die in diverse landen, waaronder Nederland werden uitgevoerd, als beleid rondom de C-19-plandemie. Deze persconferentie werd verzorgd, door 2 Europarlementsleden, namelijk de Nederlander Marcel de Graaff (Europarlementariër FVD) en de Duitse Joachim Kuhs (Europarlementariër AfD), aangevuld door Willem Engel (farmacoloog) en dr. Vibeke Manniche (arts).

Zij presenteren de schokkende onthullingen die volgen uit de brief van het EMA, het European Medicines Agency van 18 oktober 2023. Deze brief kwam als reactie op het verzoek d.d. 4 oktober 2023 van Marcel de Graaff en Joachim Kuhs om de Europese handelsvergunningen van Covid-19 vaccines onmiddellijk op te schorten.

Stel je eens voor: onomstotelijk blijkt, dat noch de prikken, noch de QR-codes waren nodig, want de EMA had al voordat alle campagnes werden uitgerold geoordeeld dat de mRNA-injectie geen transmissie/overdracht kon tegenhouden. En dat betekent ook, dat toen de campagne ‘Je doet het voor een ander’ van start ging, de EMA natuurlijk in actie moeten komen. Maar kennelijk is de invloed van Big Farma op dit instituut is kennelijk zo groot dat het stil bleef.

Hugo de Jonge

Ministerie van VWS

Nogmaals, de Nederlandse regering, in dit geval Hugo de Jonge en zijn Ministerie van VWS waren in grove overtreding in hun ‘oproep’ aan het Nederlandse volk, om ‘je te laten vaccineren, ten behoeve van bescherming van anderen’.. Deze grove overtreding ging zelfs gepaard met het VACCINEREN VAN KINDEREN, TENEINDE EEN BUFFER OP TE BOUWEN, OM OUDEREN NIET TE BESMETTEN..!!

VERDER LEZEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *