De grootste koopkrachtdaling sinds 40 jaar!

Grootste koopkrachtdaling in 40 jaar, maar minister laat Nederlandse bevolking keihard in de steek.

De koopkracht van de Nederlandse bevolking is vorig jaar met 1,2 procent gedaald. Dat is de grootste daling in 40 jaar, blijkt uit cijfers van het CBS. De daling is vooral het gevolg van de hoge inflatie.

Geld verdijnt naar EU en Oekraïne

Hardwerkende Nederlanders en gepensioneerden worden allemaal keihard gepakt. Financieel uitgeknepen. Opgezadeld met onbetaalbare vaste lasten. De bestaanszekerheid is afgebroken, het geld verdwijnt naar de EU en de oorlog in Oekraïne.

Grote schande! Stop deze waanzin!”

En terwijl Nederlanders financieel keihard worden gepakt, wil Brussel opnieuw meer geld hebben. Nu 3,2 miljard euro extra.

Al die praatjes over bestaanszekerheid is nep!

De Jong heeft minister van Buitenlandse Zaken Bruins Slot (CDA) opgeroepen dat ze Brussel het heen-en-weer moet laten krijgen en geen cent moet sturen. Het Kamerlid wil dat het geld aan onze eigen mensen wordt besteed.

“De minister zegt nee en laat daarmee miljoenen Nederlanders keihard in de steek!” reageert De Jong. “Al die praatjes over bestaanszekerheid zijn dus nep! Zo asociaal!” De armoede in Nederland neemt desastreuze vormen aan.

Schaamteloos wanbeleid

“Als je tientallen miljarden aan klimaat- en stikstof wil besteden en gepensioneerden laat stikken dan ben je geen knip voor de neus waard,” stelt PVV-leider Geert Wilders.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) voegt toe: “Dat krijg je ervan als je miljarden gebruikt om een oorlog in Oekraïne te intensiveren, tientallen miljarden aanwendt om onze boeren uit te kopen en honderden miljarden uitgeeft aan een absurde ‘klimaattransitie’.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *