De ondergang va Nederland

Nederland gaat met de door velen zo bejubelde crimineel Mark Rutte zijn definitieve ondergang tegemoet.

 Wat deze altoos lachende man met zijn kompanen in het kwaad Nederland heeft aangericht, is werkelijk onvoorstelbaar. Daar komt Nederland nooit en te nimmer meer bovenop.

Rutte doet mij sterk denken aan die gewetenloze oorlogsmisdadigers die tijdens het proces van Neurenberg op 20 november 1945 hun misdaden wisten goed te praten. Ter verschoning voerden zij als verdediging aan dat het een bevel van bovenaf was. Niemand van die misdadigers nam ook maar enige verantwoordelijkheid voor het door hen aangerichte leed. Demissionair Mark Rutte beroept zich op verdragen waar hij zelf zijn handtekening onder heeft gezet, waardoor we nu worden meegezogen in een zinloze oorlog tegen Rusland. Rutte heeft maar liefst onder drie verdragen zijn handtekening bij het kruisje gezet. Maar geachte lezer, is Rutte dan ook niet de vertegenwoordiger van het kwaad? Door zijn handtekening te zetten onder een dubieus contract met Oekraïne? Rutte hoort thuis in de gevangenis.

Doch die gewillig volgzame burger staat gereed om zijn mouw op te stropen voor een injectie die al miljoenen slachtoffers heeft geëist. Niets, maar dan ook werkelijk niets heeft die Nederlandse burger geleerd van die zogenaamde pandemie. En denkt u maar niet dat het allemaal wel meevalt. Die pandemie was de doodsteek voor Nederland. Wij allen gaan in een sneltreinvaart naar de ondergang. Echter, Rutte laat die moordenaarspraktijken lachend over zich heen gaan.

Deze demissionaire president Mark Rutte is medeschuldig aan de verloedering en het verval van Nederland. De muil van het wangedrocht staat open om de Nederlandse burger te verslinden. De algehele vernietiging van Nederland is onontkoombaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *