Dit is Rutte in het kwadraat!

Nederlanders vinden Timmermans een verschrikking: 'Gaat je leven tot een hel maken'

Frans Timmermans heeft zich kandidaat gesteld als lijsttrekker van de nieuwe combinatie tussen PvdA en GroenLinks bij de Tweede Kamerverkiezingen. Een pleuriskerel riep iemand naar een verslaggever, hij is een volgevreten varken. Het is een ramp voor Nederland als hij minister-president van Nederland wordt.

Foto: Onbekend.

De 62-jarige PvdA-politicus, die na tien jaar terugkeert in de Nederlandse politiek, heeft de voorzitter van de Europese Commissie, de (corrupte)Ursula von der Leyen, al op de hoogte gebracht van zijn beslissing.

Timmermans is een voormalig PvdA-Kamerlid en was ook minister van Buitenlandse Zaken in Rutte II. die vorige week aankondigde dat hij de frontlinie van de politiek wilde verlaten nadat zijn laatste coalitieregering instortte vanwege onenigheid over hervormingen op het gebied van asiel en immigratie.

De wens van de eurocraat om terug te keren naar de frontliniepolitiek in Nederland is door conservatieven in binnen- en buitenland bekritiseerd.

“Frans Timmermans is het ergste wat Nederland kan overkomen. Sigrid Kaag met een baard en dan nog erger. Voor maximale klimaat- en stikstofgedoe, voor meer EU, voor meer diversiteit, woke en asiel. De totale ondergang van Nederland,” twitterde Geert Wilders, leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV), donderdag.

“Gaat Frans Timmermans de banken in als hij niet regeert? Ik kan het u vertellen: Nee. Een kandidaat voor zijn eigen agenda is het laatste wat Nederland nodig heeft,” tweette Johan van Utrecht, hoofd van het Europese verkiezingsprogramma van de BBB.

Timmermans wordt niet gemist!

 Ondertussen zei Matteo Salvini, een coalitiepartner van de Italiaanse premier Giorgia Meloni en zelf voormalig minister van Binnenlandse Zaken, over Timmermans’ vertrek uit Brussel: “Hij zal niet gemist worden. Hoeveel schade deze meneer heeft aangericht, we rekenen erop dat de Nederlandse kiezers hem behandelen zoals hij verdient.”

Heel Nederland vind Frans Timmermans een verschrikking!

Mensen op straat reageren zeer negatief op Frans Timmermans: “Dat is Rutte in het kwadraat. Deze man gaat jouw leven tot een hel maken. Die pleuris kerel, volgevreten varken!”

!” pic.twitter.com/JmSH7HYyK9

— Kees (@Kees71234) July 21, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *