Duits OMT loog over Corona, mondkapjes en lockdowns

Onwettige Corona-lockdown was blijkbaar een politieke instructie

MAATREGELEN HADDEN NIETS MET WETENSCHAP TE MAKEN

Na eindeloze juridische geschillen moeten de RKI-protocollen (het Duitse OMT) over de coronapandemie worden gepubliceerd. Ondanks de massale censuur (het redigeren van hele tekstpassages) zijn er duidelijke juridische en politieke afgronden met betrekking tot de genomen dwangmaatregelen.

De dierenarts Wieler stond tijdens de Coronapandemie in Duitsland aan het hoofd van het Robert Koch Instituut (RKI) en was daarmee verantwoordelijk voor de dwangmaatregelen tegen de lokale bevolking die niet in overeenstemming waren met de wet. De wettelijke vereisten waren niet aanwezig en de daartoe voorziene wetgevende organen waren niet gemandateerd om de dwangmaatregelen op te stellen, op te leggen en uit te voeren. In plaats daarvan kwamen de premiers van de deelstaten bijeen in een stille kamer in de “Federal Diamond” om verschillende maatregelen te verzinnen. De Conferentie van Premiers heeft, volgens de wetten van dit land, GEEN wetgevend initiatief, laat staan jurisprudentie.

Nep en bedrog

Nu blijkt uit de gepubliceerde (en massaal gecensureerde, d.w.z. geredigeerde) RKI-protocollen dat er achter gesloten deuren sprake was van ongebreideld bedrog, nep en bedrog. Het was bijvoorbeeld niet de RKI zelf die het risico voor de bevolking in maart 2020 opwaardeerde, maar wachtte op de beslissing van EEN INDIVIDUELE, politicus om hen de instructie voor deze upgrade te geven. Zelfs de ZDF rapporteert uiterst open en ongecensureerd naar haar maatstaven over dit ongelooflijke incident. Er staat letterlijk: “De aanscherping van de risicobeoordeling van “matig” naar “hoog” – de basis van alle lockdownmaatregelen en rechtelijke uitspraken – was, in tegenstelling tot wat eerder werd aangenomen, niet gebaseerd op een professionele beoordeling door de RKI, maar op de politieke instructie van een externe actor.”

VAN een acteur, en een externe. Wie deze kleine “Zonnekoning” was, die in zijn eentje de basis vormde voor het barakken van de mensen in het land, het opleggen van verboden op ontmoetingen en bewegingen, heeft de RKI uit voorzorg gecensureerd.

Nog een weetje

De mondkapjesplicht die door Merkel en haar kameraden werd opgelegd, viel niet in goede aarde bij de RKI. Het ZDF-rapport citeert bijvoorbeeld letterlijk uit het RKI-protocol: “… er is geen bewijs voor het gebruik van FFP2-maskers buiten de gezondheid en veiligheid op het werk, dit zou ook beschikbaar kunnen worden gesteld aan het publiek.” Maar dit weerhield Merkel en haar trawanten er op geen enkele manier van om het masker op te leggen aan de mensen in het land en zelfs boetes op te leggen bij een weigering om dit te doen.

Het komt zelden voor dat artikelen van de GEZ-media echt ongecensureerd en de moeite van het lezen waard zijn, maar dit ZDF-rapport bevat zeer explosieve politieke explosieven en moet eens worden gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *