Gevaccineerden zijn de grote verspreiders

Er is nieuw bewijs dat gevaccineerden superverspreiders zijn.

Dr. Betsy Eads waarschuwde voor extreme ziekte en dood als gevolg van het Covid-19 biowapen/vax. Zij was een van de weinige artsen die de waarheid spraken en zei dat alles over Covid-19, van infectie tot injectie, een leugen was. Het is bewezen dat ze 100% gelijk had. Nu hebben de kwaadaardige, moorddadige Deep State globalistische monsters een nieuwe Covid-19 psyop. Ze pushen een nieuwe ronde dodelijke en slopende injecties. Het echte verhaal is dat de Covid-19 gevaccineerden het echte probleem zijn en dat we een “pandemie van de gevaccineerden” hebben. Er is nieuw bewijs dat de Covid-19 gevaccineerden de “superverspreiders” van ziekte zijn, schrijft Greg Hunter.

Dr. Eads legt uit: “Er is geen nieuwe pandemie. Het bestaan van Covid 19 is nooit bewezen. In feite is het een biowapen. Het is altijd al een biowapen geweest. De varianten zijn biowapens. De varianten zitten in de injecties. Ze zitten in de patenten, en Karen Kingston heeft dat bewezen. Volgens het Oxford Paper dat Dr. Peter McCullough onlangs citeerde … Het is een onderzoek uit Vietnam … is bewezen dat de Covid-19-gevaccineerden 251% meer kans hebben om virale ladingen te dragen dan de ongevaccineerden. Met andere woorden, zij hebben 251% meer virale ladingen in hun luchtwegen, mond en neus. We hebben dus inderdaad een situatie waarin de “superspreiders” de gevaccineerden van Covid-19 zijn. Zij verspreiden de virussen, de varianten en de spike-eiwitten naar de ongevaccineerden.”

Dr. Eads zegt dat dit betekent dat zowel de ongevaccineerden als de gevaccineerden voortdurend behandeld moeten worden. Dr. Eads zegt: “Kijk, als we superverspreiders hebben dat zijn gevaccineerde mensen die rondlopen met 251% meer virale overdracht … dan betekent dat dat ze diegenen van ons besmetten die niet gevaccineerd zijn. Dus zelfs als u niet geprikt bent, zult u te maken krijgen met overdracht van het nano-wapen van het spike-eiwit. U moet behandeld worden om uzelf te beschermen. Dus degenen die niet gevaccineerd zijn, moeten Ivermectine krijgen en een detoxprotocol volgen, net als degenen die de prik hebben gekregen. . Ivermectin is de gouden standaard.”

Dr. Eads vertelt ook dat haar thuisstaat Florida bezig is om alle Covid-19-vaccins uit de schappen te halen, omdat ze als biowapens worden beschouwd. Dr. Eads zegt dat de enige manier om deze medische moord en tirannie te stoppen, is om niet mee te werken aan de vaccinaties of de maskermandaten die niets uithalen.

Dr. Eads zegt: “Wij, het volk, moeten opstaan en dit stoppen. Geef niet toe.”

Dr. Eads houdt nog steeds vast aan haar voorspelling dat voordat het allemaal voorbij is, er in de komende 5 jaar 2 miljard mensen zullen sterven als gevolg van de Covid-19 biowapen-vax.

Er staat nog veel meer in het 47 minuten durende interview

Ga met Greg Hunter mee terwijl hij praat met Dr. Elizabeth Eads, DO, een 25 jaar oudgediende, die de niet te stoppen sterfgevallen en blijvende verwondingen blijft benadrukken. Ze biedt hoop en meer nieuwe behandelingen voor degenen die gevaccineerd zijn en voor de ongevaccineerde mensen die blootgesteld zijn aan de shedding van de gevaccineerde “superspreaders”.

De bekende hartarts Peter McCullough noemt mensen die het Covid-19 biowapen/vax hebben gekregen “presymptomatische superspreaders”. Dr. McCullough zegt ook: “Dit fenomeen kan de bron zijn van de schokkende pieken na vaccinatie in zwaar gevaccineerde populaties wereldwijd,” schreef McCullough in een stuk voor The Defender, een nieuwsbrief van Children’s Health Defense (CHD).

Dr. McCullough vertelt er hier meer over.

Om te zien wat Dr. Mc Cullough zegt over de Covid-19 injecties die extreme kankers veroorzaken, klik hier.

Klik hier om de brief van Karen Kingston te bekijken om de Covid-19 biowapen/vax injecties te stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *