Het Corona angst-orgel wordt klaargezet

Verenigde Staten

In de VS heeft de CDC op 12 september het advies gegeven dat iedereen van 6 maanden en ouder een nieuwe Coronavaccinatie moet gaan nemen.

Als je het advies leest dan draait je maag om. Voor iedereen is het risico blijkbaar groot en vaccinatie is de enige redding. Deze zin zegt eigenlijk alles:

Sterftegevallen

“De COVID-19 – last is momenteel lager dan op eerdere momenten in de pandemie; het absolute aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen blijft echter hoog. Oudere volwassenen en personen met een verzwakt immuunsysteem lopen het grootste risico op ernstige ziekte. Bovendien kunnen kinderen en volwassenen zonder onderliggende medische aandoeningen nog steeds ernstig ziek worden als gevolg van COVID-19.”

Over de verdere tekst van het advies kan ik meer dan 10 artikelen schrijven. Of beter: daar heb ik al meer dan 10 artikelen over geschreven.

Het vaccin is een geüpgraded variant op basis van een nieuwere variant. Een vaccin dat nog amper verder is getest.

Interessant is ook de financiële component van deze nieuwe boostercampagne in de VS. Deze site geeft er een goed overzicht van. De Amerikaanse overheid heeft tot nu toe de vaccinatie betaald en betaalde prijzen tussen de 15 en 30 dollar. In totaal was dat 25 miljard dollar sinds 2020.

Bron: MDH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *