Kick Out Zwarte Piet terroristische organisatie

‘Kick Out Zwarte Piet bevordert zelf racisme’

Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Deze organisaties hebben dreigbrieven verzonden naar diverse gemeenten om het sinterklaasfeest voor kinderen te bederven. In mijn ogen is dit chantage en bedreiging. Chantage en bedreiging is crimineel gedrag.

Badge Text

Ik ben jarenlang in de Sinterklaastijd Zwarte Piet geweest met roe en zak. Alle kinderen, met welke huidskleur dan ook, waren blij met de feestelijkheden. Ik heb nog nooit in al die jaren kinderen bij me gezien die bang voor mij waren of verongelijkt waren omdat ik zwart was. Wel heb ik bange kinderen gezien tijdens het sinterklaasfeest, die waren voor alles bang of verlegen.

Aangewakkerd door KOZP

Er wordt door KOZP gezegd dat er een plan moet komen tegen antizwart racisme. Dit racisme bestaat. Het wordt steeds meer aangewakkerd, maar het wordt wel aangewakkerd door KOZP zelf. Door de mening van KOZP op te dringen bij mensen met een andere mening bereik je tegenstand. Die tegenstand die al jaren wordt aangewakkerd door KOZP uit zich in racisme.

Hiep Hiep Hoera, we hebben een kinderfeest voor alle kinderen bedorven en we zijn ons doel helemaal verloren in een meningenstrijd die alleen racisme bevordert. Op de Caribische eilanden wordt het Sinterklaasfeest nog groots gevierd met Zwartgekleurde Pieten. Deze Pieten maken zichzelf nog zwarten als ze al zijn, want Zwarte Piet moet echt zwart zijn zeggen ze daar. Nederland maakt zich belachelijk in het buitenland, ze lachen om de onzinnige discussie in Nederland.

En nu heeft een andere organisatie, Extinction Rebellion, zich solidair verklaard met KOZP. Zij zien raakvlakken tussen beiden organisaties. Ik ook, ik zie twee organisaties die er beide voor zorgen dat er steeds meer tweedeling in de samenleving komt en dat er steeds meer woke gekkies achteraan lopen.

Allemaal mensen die niet nadenken over de gevolgen van hun daden. Ik snap niet dat de Nederlandse media deze ‘terroristische’ organisaties aandacht geeft.

Dat is mijn mening dat ze het niet waard zijn.

Gemeente Etten-Leur capituleert voor beroepsdemonstranten van KOZP en XR

De gemeente Etten-Leur heeft besloten toe te geven aan de eisen van Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Via Facebook hebben de betogers aangekondigd dat ze een overeenkomst hebben bereikt voor een inclusief Sinterklaasfeest. Op zondag 19 november 2023 stond een protest tegen Zwarte Piet gepland in Etten-Leur, als onderdeel van een reeks demonstraties en acties in verschillende gemeenten ter herdenking van het Slavernijverleden van 1 juli 2023 tot 1 juli 2024. KOZP roept gemeenten op om Zwarte Piet permanent te verbannen van openbare evenementen en ruimte te maken voor een inclusief Sinterklaasfeest. Sommige acties worden in samenwerking met Extinction Rebellion uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *