Mona Keijzer verrast: Briljant

MONA KEIJZER premierskandidaat voor BBB

Voormalig CDA’er Mona Keijzer is de premierskandidaat voor de BoerBurgerBeweging (BBB) van Caroline van der Plas. Ze komt op plek twee van de kandidatenlijst.

Ook Kamerleden Lilian Helder (PVV), Nicki Pouw-Verweij (JA21) en Derk-Jan Eppink (JA21) stappen per direct over naar BBB. Met de overstap heeft de partij nu vier zetels in de Tweede Kamer.

Doodsteek

Veel mensen reageren verrast. “Briljante zet. Dit is voor de BBB een schot in de roos.Iedereen rechts van Demonen-66, die geen vertrouwen meer heeft in de overheid, heeft nu een alternatief gekregen om de oude politiek een doodsteek te geven!”

Keijzer was natuurlijk jarenlang één van de prominentste leden van het CDA. In die hoedanigheid was ze trouw aan haar partij… maar ze heeft zeker in de coronatijd ook felle kritiek geleverd op het overheidsbeleid dat extreem vrijheidsberoving was. Da betekende het ontslag bij de coalitie van Rutte IV.

Het worden interesante verkiezingen

“Wat je ook van haar politieke opvattingen vindt, of van die van BBB, Mona Keijzer is een integere politica die zich hard maakt voor grondrechten van Nederland, ook als het haar ontslag betekent,”

Het zou goed zijn als BBB met de FVD én PVV gaan samenwerken. Die partijen kunnen immers op minstens anderhalf miljoen stemmen rekenen, en waarschijnlijk zelfs meer. Zoveel gewone, belastingbetalende kiezers kan en mag je niet buitenspel zetten.

Mona Keijzer is een “Integere en moedige politicus, waar je op kunt bouwen als het moeilijk wordt.

Het worden interessante verkiezingen zullen we maar zeggen.”

Meer verkiezingen

Mona Keijzer is een “Integere en moedige politicus, waar je op kunt bouwen als het moeilijk wordt.

Het worden interessante verkiezingen zullen we maar zeggen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *