Oversterfte taboe

Het grote taboe van de oversterfte

Sporters vallen om en krijgen ‘plotseling’ hartproblemen, er zijn steeds meer piloten met gezondheidskwesties waardoor het aantal noodsignalen tijdens vluchten gigantisch is toegenomen, via de sociale mediakanalen zien we dat bekende jonge influencers overlijden en turbokankers met zeer ernstige gevolgen doen hun intrede.

Uit cijfers van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) blijkt dat het aantal overlijdens alarmerend gestegen is. De sterftecijfers onder jongeren zijn in 2023 met meer dan twintig procent omhooggegaan. Toch wordt de reden van dit alles met militaire precisie verborgen gehouden door de gevestigde media. Ook weigeren regeringen stelselmatig om onderzoek te doen. De oorzaak van de oversterfte is een groot taboe.

Geen tribunalen

Onder de ‘wakkeren’ heerst een enorme behoefte aan genoegdoening. De bindmiddelen in onze samenleving staan onder druk en de opgebouwde spanning uit de Covid-jaren zoekt, vaak middels een vorm van rancune, een uitweg naar eerherstel en excuses. Toch is het voor de redactie van Gezond Verstand duidelijk dat de door velen gewenste tribunalen niet zullen komen; daarvoor is het bedrog te kolossaal en te ver doorgedrongen in zowel de machtsstructuren als de haarvaten van onze maatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *