Schokkende onthullingen Covid-19-vaccins

Persconferentie schokkende onthullingen

Covid-19-vaccins

Komende dinsdag 21 november 2023, van 15.00 tot 15.30 uur, zal er een persconferentie plaatsvinden in het Europees Parlement te Straatsburg.

In deze persconferentie zullen Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD) en Joachim Kuhs (AfD), Willem Engel, advocaat Renate Holzeisen en arts Vibeke Manniche schokkende onthullingen bespreken die volgen uit de brief van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Deze brief kwam op reactie van het verzoek van De Graaff en Kuhs om de vergunningen van Covid-19-vaccins onmiddellijk op te schorten.

Zeer ernstig

Een groep van acht Europarlementariërs eiste van het EMA dat zij de vergunningen voor het gebruik van de vaccins van Pfizer en Moderna opschort.

De gebreken, die goedkeuring verhinderen, zijn zeer ernstig. Zo is er een verschil tussen de geteste en de feitelijk geproduceerde producten. Ook is het gebruik van de vaccins niet in overeenstemming met de verleende goedkeuring. Daarnaast zijn de vereiste testen nog niet afgerond.

De gezondheid van burgers staat op het spel

Bij verlenging van de goedkeuring dient rekening gehouden te worden met de geconstateerde bijwerkingen. Het aantal geregistreerde gevallen waarbij de covidvaccins tot bijwerkingen leidden, groeide explosief. Dit leidt tot twijfel over de eerder aangenomen veiligheid van de vaccins. Ook bij de effectiviteit zijn in de afgelopen jaren steeds sterkere twijfels gerezen.

“De gezondheid van burgers staat op het spel. Bijwerkingen als hartschade maken mensen voor de rest van hun leven invalide. Daarom moet het EMA geen enkel risico nemen en deze vaccins onmiddellijk van de markt halen,” aldus initiatiefnemer Marcel de Graaff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *