Vaccinatiecampagne veroorzaakte een toename van kanker

Coronavaccinatiecampagne veroorzaakte 338-voudige toename van kankergevallen en AIDS

In de VS zijn al heel lang dol op statistieken, dus ze registreren heel veel gegevens. Zelfs als die soms aantonen dat hun eigen beleid enorm schadelijk is voor de gezondheid. Officiële gegevens van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben onthuld dat het Coronavaccin een verontrustende toename veroorzaakt van het aantal Amerikanen dat ziektes oploopt die veroorzaakt worden door schade aan het aangeboren immuunsysteem, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

De nieuwe gegevens van de CDC laten zien dat grote aantallen volledig gevaccineerde Amerikanen kanker en het verworven immuundeficiëntiesyndroom (AIDS) hebben gekregen. De CDC-gegevens laten echter geen fenomeen zien dat uniek is voor de Verenigde Staten. Andere gegevens van de regeringen van Canada en het Verenigd Koninkrijk suggereren ook dat gevaccineerde bevolkingen in deze twee landen ook lijden aan deze verzwakking van het immuunsysteem.

Het is een veel voorkomende misvatting dat AIDS alleen wordt veroorzaakt door het Hiv-virus, maar dit is niet waar. Dit feit en waarom AIDS optreedt als gevolg van C19 vaccinatie wordt hier uitgelegd in dit TKP-artikel van 13 februari 2022.

AIDS – Manifestaties en optreden

Verworven (of secundaire) immuundeficiëntie is een van de belangrijkste oorzaken van infecties bij volwassenen. Deze immuundeficiënties brengen het immuunsysteem geheel of gedeeltelijk in gevaar, waardoor het lichaam een gemakkelijk doelwit wordt voor verschillende ziekten en infecties. Wanneer immuundeficiëntie het immuunsysteem aantast, kan het lichaam bacteriën en ziekten niet langer bestrijden.

Verschillende factoren in de omgeving kunnen secundaire immunodeficiëntieziekten veroorzaken. Sommige hiervan komen vaak voor:

Gegevens die door de CDC zijn vrijgegeven suggereren sterk dat Covid prikken ook aan de lijst moeten worden toegevoegd. Al maandenlang suggereren officiële gegevens uit het Verenigd Koninkrijk en Canada dat gevaccineerde bevolkingsgroepen een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelen.

Het aantal gevallen per 100.000 inwoners naar vaccinatiestatus steeg in Engeland tussen week 51 van 2021 en week 12 van 2022. Volgens de gegevens waren de gevallen per 100.000 inwoners het hoogst in de drievoudig gevaccineerde bevolking tijdens deze drie maanden. De enige uitzonderingen waren 18-29-jarigen in het rapport alleen voor week 3 en jonger dan 18 jaar in alle drie de maanden.

De effectiviteit van vaccins is echter niet echt een maatstaf voor het vaccin, maar een maatstaf voor de prestaties van het immuunsysteem van een gevaccineerd persoon in vergelijking met de prestaties van het immuunsysteem van een ongevaccineerd persoon.

De gegevens van de Canadese overheid laten ook ongeveer hetzelfde zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *