Rutte is de langstzittende premier van Nederland ooit, maar hij is ook de grootste sloper van Nederland’

Mark Rutte was de langstzittende premier. Dat is een dag langer dan CDA-premier Ruud Lubbers toen die op 22 augustus 1994 stopte.

Nederland geeft Rutte een dikke onvoldoende, blijkt uit een representatief onderzoek. Gemiddeld krijgt hij een 3,8 op zijn rapport. “In de 13 jaar dat Rutte minister-president is, is Nederland behoorlijk gesloopt.

Ook veel anderen reageren zeer kritisch. PVV-leider Geert Wilders spreekt van een ‘gitzwarte dag’. “Niemand vertrouwt hem nog, niemand gelooft hem nog. Niemand wil hem nog als premier. De sloper van Nederland. Snel nieuwe verkiezingen,” schrijft hij.

Gecondoleerd Nederland

“Je bent niet alleen langstzittende premier, je bent ook de eerste premier die ons land eigenhandig naar de kloten heeft geholpen,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Forum voor Democratie zegt over zijn erfenis: “Woningtekort van 400.000, massaal vrijheden afgepakt tijdens ‘corona’, 2,5 miljoen immigranten binnengelaten, onbetaalbare boodschappen, benzine en energierekening. Nederland is klaar met hem. Rutte moet opstappen.” (Dat is inmiddels gebeurd)

Giftige coctail

Voormalig Tweede Kamerlid Chris Jansen (PVV) denkt dat Wilders het beter zou doen als premier. “Volgens mij zijn Rutte en Kaag zelf de giftigste cocktail voor Nederland.”

De grootste leugens van Rutte

De ravage van

13 jaar Rutte

2015: 2200 IC bedden

2020 1200 IC bedden

2009 49000 ziekenhuisbedden

2020 39000 ziekenhuisbedden

2009-2022 1,1 miljoen inwoners erbij

En dan durven de media en Rutte jou en mij de schuld te geven van te weinig bedden I.P.V. bezuinigingen! Onvoorstelbaar.

Dan moeten wij met z’n allen toch blij wezen dat het RUTTE tijdperk voorbij is en hopen op een eerlijke nieuwe en daadkrachtige premier van Nederland!