Covid-vaccinatie was massamoord

Zoals de lezers weten, ben ik bezorgd dat het streven van de neoconservatieven naar Amerikaanse hegemonie de weg is naar een kernoorlog. Maar we worden ook vanuit andere richtingen vernietigd. In deze column deel ik mijn gedachten over het gebruik van georkestreerde pandemieën om economische onafhankelijkheid en burgerlijke vrijheid te vernietigen en de wereldbevolking te verminderen, een verklaard doel van Bill Gates en Klaus Schwab. In volgende columns zal ik ingaan op andere bedreigingen die onopgemerkt blijven, schrijft Paul Craig Roberts.

Professor Michel Chossudovsky, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Ottawa en oprichter en directeur van het Centre for Research on Globalization, heeft een belangrijk punt gemaakt. De injectie van een gevaarlijke stof in een groot percentage van de wereldbevolking was geen vergissing, maar een opzettelijke moorddaad. Pfizer’s “Secret” Report on the Covid Vaccine. Beyond Manslaughter. The Evidence is Overwhelming. The Vaccine Should Be Immediately Withdrawn Worldwide

Pfizer en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), belast met de bescherming van de volksgezondheid, wisten in februari 2021 dat het Covid-“vaccin” dat medio december 2020 in gebruik werd genomen dodelijk was en volgens de wet teruggeroepen had moeten worden. De eigen interne documenten van Pfizer registreerden 1.200 sterfgevallen door het vaccin en tienduizenden nadelige gezondheidseffecten waaronder hartstoornissen en spontane abortussen over een periode van twee maanden.

Het rapport dat voor 75 jaar zou worden opgeborgen, was een gedwongen vrijgave als gevolg van een bevel van een federale rechtbank aan de FDA. Het is het eigen interne rapport van Pfizer. Het is geen rapport van onafhankelijke medische wetenschappers dat een of andere zogenaamde “factchecker” kan bestempelen als “verkeerde informatie”.

 Het probleem dat voor ons ligt, zijn de ontbrekende aanklachten voor moord op de leidinggevenden van Pfizer en FDA-functionarissen die verantwoordelijk zijn voor de dood en verwondingen van miljoenen mensen.

Aangezien de persstituees volledig medeplichtig zijn aan de massamoord, hoeft u geen aandacht van de media te verwachten voor het vrijgegeven Pfizer-rapport, dat wordt gestaafd door de buitengewone toename van oversterfte in elk gevaccineerd land na de vaccinatiecampagne. Dr. Michael Yeadon, voormalig Pfizer Vice President en Chief Science Officer heeft gezegd dat naast de sterfgevallen, onvruchtbaarheid en verwondingen door het “vaccin”, het effect van het “vaccin” ook is dat het immuunsysteem ernstig wordt aangetast, waardoor iedereen die wordt geïnjecteerd vatbaar wordt voor morbiditeit door ziekten.

Verwacht niet dat het Congres of de uitvoerende macht iets doen. Leden van het Huis en de Senaat zijn afhankelijk van campagnebijdragen, en Big Pharma levert grote bijdragen. De FDA is een marketingagent voor Big Pharma.

Verwacht niet dat de medische wereld iets doet. Big Pharma is verantwoordelijk voor 70% van de subsidies voor medisch onderzoek. Medische wetenschappers zullen niet bijten in de hand die hen voedt. Voormalige redacteuren van de New England Journal of Medicine en The Lancet hebben gezegd dat zij geen vertrouwen hebben in het onderzoek dat in de tijdschriften wordt gerapporteerd, omdat 70% van de artikelen wordt gefinancierd door Big Pharma. Big Pharma is ook een grote donor van medische scholen. De FDA is, zoals alle regelgevende agentschappen, gekaapt en wordt geleid door degenen die zij geacht worden te reguleren.

Peter Koenig, voormalig medewerker van de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) concludeert dat we te maken hebben met “een duidelijke eugenetische agenda, massale ontvolking, zonder weerga.

En dat Bill Gates, de WHO en het gekochte en betaalde Johns Hopkins Center for Health Security onlangs (23 oktober 2022) twee maanden geleden een simulatie van de volgende pandemie hebben afgerond. 

Vergeet niet dat de “Covidpandemie” werd voorafgegaan door een soortgelijke simulatie vlak voor de verspreiding van het COVID-19-virus. Een Nederlandse deskundige heeft onthuld dat het plan bestaat voor 10 jaar besmettelijke pandemieën om de weg vrij te maken voor de Grote Reset.

Bedenk dat het COVID-19-virus het product was van jarenlang onderzoek dat deels werd gefinancierd door Fauci van het NIH.

Vergeet niet dat COVID-19-testkits jaren voor de Covidpandemie werden geproduceerd. Kennelijk wist iemand van tevoren dat er een pandemie op komst was.

Vergeet niet dat Fauci en Bill Gates een paar jaar van tevoren voorspelden dat er binnenkort een pandemie zou uitbreken. Bedenk dat het onmogelijk is van tevoren te weten dat een nieuw besmettelijk virus zal opduiken en voldoende besmettelijk zal zijn om tot een pandemie te leiden.

Voordat u doet waartoe u bent gehersenspoeld en de feiten afdoet als een complottheorie, vraag uzelf dan af hoe het mogelijk is dat zoveel stukjes die in elkaar passen toeval zijn.

Aangezien er geen media zijn, weinig onafhankelijke politici en een goedgelovige en onwetende bevolking, wat kan de angst-dwang van de wereldbevolking in de lijfeigenschap en slavernij van de Grote Reset tegenhouden? Elites die een ideologie aanhangen, hebben besloten dat zij het morele recht hebben ons leven over te nemen. De elites weten dat de schapen zich zullen onderwerpen. Angst zal hen regeren.

Twitter verhinderde dat deskundigen zich uitspraken tegen het rampzalige Covid-19-protocol.