Corona-vaccinatiecampagne veroorzaakte 338-voudige toename van kankergevallen en AIDS

In de VS zijn ze dol op statistieken, dus ze registreren heel veel gegevens. Zelfs als die soms aantonen dat hun eigen beleid enorm schadelijk is voor de gezondheid. Officiële gegevens van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben onthuld dat het Coronavaccin een verontrustende toename veroorzaakt van het aantal Amerikanen dat ziektes oploopt die veroorzaakt worden door schade aan het aangeboren immuunsysteem, schrijft dr. Peter F. Mayer.

De nieuwe gegevens van de CDC laten zien dat grote aantallen volledig gevaccineerde Amerikanen kanker en het verworven immuundeficiëntiesyndroom (AIDS) hebben gekregen. De CDC-gegevens laten echter geen fenomeen zien dat uniek is voor de Verenigde Staten. Andere gegevens van de regeringen van Canada en het Verenigd Koninkrijk suggereren ook dat gevaccineerde bevolkingen in deze twee landen ook lijden aan deze verzwakking van het immuunsysteem.

Het is een veel voorkomende misvatting dat AIDS alleen wordt veroorzaakt door het Hiv-virus, maar dit is niet waar. Dit feit en waarom AIDS optreedt als gevolg van C19 vaccinatie wordt hier uitgelegd in dit TKP-artikel van 13 februari 2022.

AIDS – Manifestaties en optreden Verworven (of secundaire) immuundeficiëntie is een van de belangrijkste oorzaken van infecties bij volwassenen. Deze immuundeficiënties brengen het immuunsysteem geheel of gedeeltelijk in gevaar, waardoor het lichaam een gemakkelijk doelwit wordt voor verschillende ziekten en infecties. Wanneer immuundeficiëntie het immuunsysteem aantast, kan het lichaam bacteriën en ziekten niet langer bestrijden.

Verschillende factoren in de omgeving kunnen secundaire immunodeficiëntieziekten veroorzaken. Sommige hiervan komen vaak voor:

  • Bestraling of chemotherapie, wat kan leiden tot een secundaire immunodeficiëntie stoornis genaamd neutropenie.
  • Infecties met het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) kunnen leiden tot het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS).
  • Leukemie, een vorm van kanker die begint in de cellen van het beenmerg en kan leiden tot hypogammaglobulinemie – een vorm van secundaire immuundeficiëntie
  • Ondervoeding, die tot 50% van de bevolking in onderontwikkelde landen treft en mensen kwetsbaar maakt voor infecties aan de luchtwegen en diarreeziekten

 

Gegevens vrijgegeven

Gegevens die door de CDC zijn vrijgegeven suggereren sterk dat Covid prikken ook aan de lijst moeten worden toegevoegd. Al maandenlang suggereren officiële gegevens uit het Verenigd Koninkrijk en Canada dat gevaccineerde bevolkingsgroepen een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelen.

Het aantal gevallen per 100.000 inwoners naar vaccinatiestatus steeg in Engeland tussen week 51 van 2021 en week 12 van 2022. Volgens de gegevens waren de gevallen per 100.000 inwoners het hoogst in de drievoudig gevaccineerde bevolking tijdens deze drie maanden. De enige uitzonderingen waren 18-29-jarigen in het rapport alleen voor week 3 en jonger dan 18 jaar in alle drie de maanden.

De effectiviteit van vaccins is echter niet echt een maatstaf voor het vaccin, maar een maatstaf voor de prestaties van het immuunsysteem van een gevaccineerd persoon in vergelijking met de prestaties van het immuunsysteem van een ongevaccineerd persoon.

De gegevens van de Canadese overheid laten ook ongeveer hetzelfde zien.

Hoewel de Britse en Canadese gegevens alleen maar suggereren dat er hier een serieus probleem is, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het zich vertaalt in AIDS-gerelateerde ziekten en aandoeningen.

Enorme toename van AIDS-gevallen volgens gegevens VS

Een analyse van CDC-gegevens toont een alarmerende stijging van het aantal AIDS-gerelateerde ziekten. De CDC heeft een Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) waar bijwerkingen van vaccins kunnen worden gemeld. De volledige database kunt u hier vinden.

De database bevat meldingen van ongewenste bijwerkingen voor alle vaccins die in de VS beschikbaar zijn en die teruggaan tot 1950. Een zoekactie in de database naar veelvoorkomende AIDS-gerelateerde ziekten en infecties laat het verband zien. Het CDC heeft een nuttige pagina met een lijst van “opportunistische infecties die in verband worden gebracht met AIDS” die u hier kunt bekijken.

Hieronder volgt een lijst van wat officieel “AIDS-bepalende kankers” genoemd worden:

Er is een ongelooflijk lange lijst van ziekten die in verband worden gebracht met AIDS, waaronder:

Myocarditis en pericarditis zijn niet officieel gekoppeld aan AIDS. Het zijn echter auto-immuunziekten die het gevolg zijn van een aanval van het immuunsysteem op het hart. En aangezien deze twee aandoeningen tot de enige bijwerkingen van het Covid-19-vaccin behoren die door geneesmiddelenautoriteiten zijn gepubliceerd, verdienen ze nader onderzoek.

Een zoektocht naar AIDS-definiërende kankers die gemeld zijn als bijwerkingen van het vaccin laat een plotselinge piek zien beginnend in 2021. CDC-gegevens laten een enorme toename zien van meldingen in 2021 en 2022, waarbij de overgrote meerderheid wordt toegeschreven aan Covid-19-vaccins.

Het gemiddelde aantal AIDS-geassocieerde kankers gemeld als vaccinbijwerkingen tussen 2000 en 2020 is 21,3.

Het totale aantal AIDS-geassocieerde kankers dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 430.

Dit vertegenwoordigt een stijging van 1919%.

Het is echter belangrijk om op te merken dat niet alle bijwerkingen aan VAERS worden gemeld. Het CDC heeft zelfs toegegeven dat slechts 1 tot 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk aan het systeem wordt gemeld. Een briljante analyse van Jessica Rose, Ph.D., schat het aantal niet gerapporteerde gevallen echter nauwkeurig op minstens 41,3%.

Het gemiddelde aantal Aidsgevallen dat gemeld wordt als bijwerkingen van vaccins tussen 2000 en 2020 is 31.

Het totale aantal Aidsgevallen dat in 2021 als bijwerking gemeld werd, was 386.

Dit is een duizelingwekkende toename van, 1145%.

De gegevens laten ook het aantal herpesinfecties/complicaties zien dat aan VAERS is gemeld als bijwerking van alle vaccins, inclusief Covid-19-vaccins. Ze laten een verdere enorme stijging zien in 2021 en 2022.

Het gemiddelde aantal herpesinfecties gemeld als bijwerking van een vaccin tussen 2000 en 2020 is 926.

Het totale aantal herpesinfecties dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 18.336.

Dit komt neer op een stijging van 1880%.

Uit een onderzoek van de gegevens blijkt dat het aantal gevallen van encefalopathie dat aan VAERS is gemeld als bijwerking van alle vaccins ook sterk is toegenomen.

Encefalopathie is het resultaat van schade aan de hersenen en staat ook bekend als Aidsdementiecomplex.

Het gemiddelde aantal gevallen van encefalopathie dat tussen 2000 en 2020 als bijwerking van een vaccin is gemeld, is 39,6.

Het totale aantal gevallen van encefalopathie dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 745.

Dit is een stijging van 1781%.

Het aantal candidiasis-, coccidioidomycose- en cryptokokkose-infecties dat in 2021 aan VAERS werd gemeld, steeg met, 2447% vergeleken met het vorige gemiddelde.

Het gemiddelde aantal gevallen van mogelijk fatale sepsis dat tussen 2000 en 2020 is gemeld als bijwerking van een vaccin is 75.

Het totale aantal gevallen van sepsis dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 1593, een stijging van, 2024%.

Het gemiddelde aantal gevallen van myocarditis en pericarditis dat tussen 2000 en 2020 is gemeld als bijwerking van een vaccin is 46.

Het totale aantal verworven immuunziekten dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 15.555.

Dit is een stijging van 33.715%.

Eenenvijftig procent van alle Aidsgerelateerde bijwerkingen die sinds 2000 zijn gemeld, werden in 2021 gemeld.

Hoewel de gegevens voor 2022 nog niet volledig zijn, blijkt dat voor dat jaar tot nu toe nog eens 16% is gemeld.

Uit analyse van officiële gegevens van verschillende regeringen blijkt dat degenen die volledig gevaccineerd zijn, Aidsgerelateerde ziekten hebben.

Aidsgerelateerde ziekten en infecties die aan VAERS zijn gemeld, zijn in 2021 na de invoering van de Covid-19-vaccinatie tussen, 1145% en 33.715% gestegen.